Често задавани въпроси

За всички други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, по имейл или телефон.

Еднократна ли е цената за резервационната система?

При покупка на система, вие получавате една година ъпдейти и поддръжка/ важи за резервационната система за хотели и ресторанти/. Ако желаете да получавате нови ъпдейти и поддръжка, е необходимо допълнително заплащане за всяка следваща година.Попитайте за цена.Ако ползвате Канален мениджър и резервационната система, вие получате поддръжка и ъпдейти на двете системи безплатно.

Какво включва поддръжката на системите?

Всякакъв вид бъгове, грешки или странно поведение на резервационната система, каналния мениджър или системата за ресторанти. Тази поддръжка, не включва в себе си, добавяне на снимки, текствое, добавяне на стаи, храни в меню и т.н., странични грешки или ъпдейти на самия сайт и всичките други добавки към него. Тези услуги се плащат допълнително. Възможно е комплексна цена за всичко в едно.

Каква е цената за Каналния мениджър

Цената се определя на база стаи и месечен/годишен абонамент. За персонална цена, моля да се свържете с нас.

Refund policy

За съжаление не. Изработката на сайт, отнема време,знания и умения, които се влагат в продължение на няколко седмици и няма как да бъдат възстан овени суми, защото в един момент не желаете да имате сайт. 
Предлагаме демо версия на резервационната система за хотели и ресторанти, която може да тествате преди да я закупите.

За колко време се изработка сайт?

Нормално един сайт се изработка за 2-3 седмици, като това включва и системата за резервации.Този период може да се удължи, ако искате цялостен дизайн по поръчка или решите да сменим нещо пo дизайна, в средата на изпълнението. Възможно е допълнително таксуване.

Мога ли с един сайт, резервационна система и канален мениджър да управлявам няколко мои обекти?

ДА! Не е нужно да имате отделен сайт или няколко повтарящи се резервационни сисмтеми за вашите обекти. Каналния мениджър поддържа множество HotelIDs за ОТА канали като Booking.com и Expedia.com.

Имали скрити такси или комисионни?

НЕ! Единствената такса е тази за годишната поддръжка на резервационната ситема. Системата ни, няма да ви таксува 18% комисионна за резервации, 25% комисионна за поръчки на храна за вкъщи!

Системата работи ли с Наредба-18?

Не! Тъй като, системата не е директна разплащателна система а резервационна система, не е необходимо интеграцията с Наредба 18.

Системата интегрирана ли е с ЕСТИ?

В момента Не. Работим по въпроса. В момента може ръчно да се сваля списък с данните за гостите и да се качват в ЕСТИ. 

Може ли да закупя само системата за резервации без изработка на сайт?

Не! Това е така, защото е необходимо сайта да е изграден в WordPress облачна система. Дори и сайта Ви да е изграден там, опита и дългите мъки са показали, че не всеки сайт е направен според правилата и законите за добре структиран сайт, и това в повечето случаи води до доста повече време в остраняване на грешки, преработка на сайт, оптимизация на съдържание и много други. За това предпочитаме да изградим сайта от 0, за да сме сигурни ,че всичко ще заработи перфеткно.

Уебсайта използва бисквитки и Google Analytics. Разгледайте нашата Политика на повителност за да разберете как да изключите Google Analytics. С натискане на бутона "РАЗБРАХ" вие се сългасявате с нашата политика на поверителност.

Политика за поверителност
apartmentenvelopephonelistchevron-downcross-circle