Нека започнем разговор

  Визитна карта за хотел

  Допълнителни услуги, които ще Ви помогнат да се различите от конкурентите

  Цената за посочените услуги се изчислява след допълнителна иформация за обекта и желаните от вас услуги.

  Снимки и видео

  Уникалното онлайн присъствие, създадено от професионален фотограф, ще ви помогне да се откроите от конкуренцията си, ще засили присъствието ви в мрежата и ще подчертае предимствата на обекта ви. Видео, заснето с дрон или камера, ще допринесе още повече за вашата уникалност.

  Бранд дизайн и бранд идентичност

  Дизайнът на логото ви, цветовата палитра и шрифтовете, използвани във визитки, уеб сайтове, опаковки и табелки, трябва да бъдат синхронизирани във всички допирни точки с клиенти.Това ще покаже на клиентите ви, че вие сте сериозен бизнес.

  Постове в социалните мрежи

  Комбинирайки снимки, видео и темплейти, ще създадем кратки и запомнящите се постове, които ще доведат до разширяване на бранда Ви и неговата разпознаваемост, както онлайн така и офлайн.

  Техническа поддръжка

  Упс, натиснах нещо, сайтът се счупи, как се правеше това? Как да кача още снимки? Оставете тези неща в сигурни ръце. Ще направим специална оферта, като се съобразим с вашите нужди и желания.

  Хостинг, домейн и служебен имейл

  Цената не включва домейн, хостинг и/или служебен имейл -office@мояобект.com/bg.
  Вижте цените за споделен хостинг тук

  При желание от ваша страна, ще закупим всичко необходимо.
  Настройката на тези услуги ще бъде направена напълно безплатно.

  Професионална консултация

  Заедно ще изготвим една по-добра стратегия за оптимизация и продажба на обекта. Ще направим една безплатна консултация за това какво може да направим, за да увеличим продажбите . Booking.com има алгоритъм, който познаваме перфектно!

  Уебсайта използва бисквитки и Google Analytics. Разгледайте нашата Политика на повителност за да разберете как да изключите Google Analytics. С натискане на бутона "РАЗБРАХ" вие се сългасявате с нашата политика на поверителност.

  Политика за поверителност
  apartmentcloudstarenvelopelicensecamerapictureuserphone-handsetphonelistchevron-downcross-circle