Дигитален маркетинг за хотели и ресторанти

Маркетинг в Гугъл, Маркетинг във Фейсбук, Маркетинг в Инстаграм, Маркетинг в Гугъл хотели. Цялостен маркетинг за хотели и ресторанти.

Маркетинг за хотели в Гугъл hotel ads

Професионален хотелски маркетинг

маркетинг за хотели в гугълмаркетинг за хотели

Google Hotel Ads 

Хотел адс е специализирана платена услуга, която позволява на хотелите да показват цени и наличност в реално време на страницата с резултати от Google Търсене и Карти. Пътуващите харесват тези обяви, защото могат да сравняват цените от редица източници за резервации на една страница. За хотелите те могат да бъдат ценен източник на директни резервации, тъй като рекламите са свързани с системата за резервации на хотела . Хотелът определя бюджет и параметри за офериране и плаща за всеки клик върху рекламата.

Маркетинг във Фейсбук и маркетинг в инстаграм са важни и неотложни стъпки към пътя за добър успех.

Маркетинг за ресторанти в Гугъл Ads

Вземете контрола в свои ръце

Google ads за ресторанти 

Google Ads е платена рекламна платформа, която попада в маркетингов канал, известен като плащане на клик (PPC) , където вие (рекламодателят) плащате на клик или импресия (CPM- показване в търсачката) на реклама.
Този вид форма е подходящ за ресторанти, тъй като дава възможност да се рекламирате в кратки клипчета в YouTube, както и във всички други партюри на Google.

Eдна добре насочена реклама, която използва местоположение за основна допирна точка, добре написан маркетинг текст и кратко и професионално видео, може да увеличи продажбите ви многократно.

Маркетинг във Фейсбук и маркетинг в инстаграм са важни и неотложни стъпки към пътя за добър успех.

Маркетинг за хотели и ресторанти във Фейсбук и Инстаграм 

Вземете контрола в свои ръце

постове за фейсбук постове за инстаграм

Платен маркетинг

Нашите услуги се фокусират върху създаването на ангажиращо визуално съдържание, което стимулира продажбите и реализациите за вашия уебсайт, имейл и запитвания по телефона. Ние сме специализирани в управлението на вашите Facebook и Instagram страници, за да гарантираме, че вашият бизнес има силно и привлекателно онлайн присъствие, като в крайна сметка подобряваме вашата онлайн репутация и привличаме повече гости

Безплатен маркетинг в Facebook

Фейсбук маркетинг предлага разнообразие от платени рекламни услуги, но има лесни, безплатни начини да подобрите своето онлайн присъствие и обхват на аудиторията. Като включите няколко прости стратегии, можете значително да увеличите присъствието си в онлайн аудиторията, без да харчите ценни маркетингови долари.

#Публикувайте редовно ново съдържание
#Проучете и включете тенденциозни хаштагове
#Насърчавайте споделянето на съдържание
#Рекламирайте интерактивни раздавания и конкурси

Маркетинг във Фейсбук и маркетинг в инстаграм са важни и неотложни стъпки към пътя за добър успех.

Маркетинг за хотели и ресторанти във Фейсбук и инстаграм

Рекламирай се като никой друг

Подсилени постове, видео реклами, насочващи реклами към сайта Ви, реклами за популяризиране на страницата Ви 

Един добре изглеждащ пост, с вашето лого, инфо за контант, красива и впечатляваща снимка е всичко необходими за да се грабне внимание на скролващия Фейсбукаджия. Една добре насочена маркетинг кампания към хора, които са търсили ключови думи като хотели, почивки, море, ще ви донесе клиенти без да плащате комисионни. 

А защо не Видео реклама? Тя ще покаже на вашите бъдещи гости, че вие сте наистина един сериозен бизнес, който държи на качеството.
Маркетинг във Фейсбук и маркетинг в инстаграм са важни и неотложни стъпки към пътя за добър успех.

Цени за маркетинг, за хотели и ресторанти

Бюджет за маркетинг кампания

Бюджета зависи изцяло от вашите възможности.Той може да е 50лв или 500лв на ден.

На снимката има пример за ключова дума "хоте в центъра на пловдив" която струва от 0.06 цента до 0.89 цента. Което ще рече, че примерен бюджет от 50 лв на ден може да доведе от 100-500 посетители на сайта Ви. 
Ако той е добре оптимизиран, бърз, красив това ще ви доведе повече и повече клиенти. 

Нека започнем разговор

Уебсайта използва бисквитки и Google Analytics. Разгледайте нашата Политика на повителност за да разберете как да изключите Google Analytics. С натискане на бутона "РАЗБРАХ" вие се сългасявате с нашата политика на поверителност.

Политика за поверителност
apartmentenvelopephonelistchevron-downcross-circle