Дизайн и изработка на сайт за хотели.
Изработка на сайт за ресторанти

Модерен и оптимизиран сайт, пригоден специално за нуждите на ХОРЕКА бизнеса в България и Европа.

Дизайнерската част от работата

дизайн на сайт за хотел

Първоначалната концепция на Уебсайта

Всеки един сайт трябва да започне своя живот на "бял лист хартия", само че на компютър.Този начин на работа дава възможност лесно и бързо да се направи прототип, с който се придобива ясна представа за това как ще изглежда един сайт на компютър, таблет, телефон.

Дизайн на бранда ви и неговата идентичност в онлайн и офлайн средите

бранд дизайн и бранд мениджмънт за хотел

Какво е идентичност на бранда и защо е важна?

На съвременния пазар, където онлайн търговците на дребно и семейните магазинчета се надпреварват за клиенти, да се откроите е важно за създаването на успешен бранд. Това означава, че идентичността на бранда, личността на бранда ви и визуалният език, който изразява тази личност, са по-важни от всякога. Независимо дали създавате нов бранд, или извършвате ребрандиране на текущата си компания, обмислянето на ръководство на бранда ви ще помогне да поддържате имиджа си последователен в печатните, уеб и мобилните канали. Дизайнът на логото ви, цветовата палитра и шрифтовете, използвани във визитки, уеб сайтове, опаковки и табелки, трябва да бъдат синхронизирани във всички допирни точки с клиенти. Колкото по-координирана и последователна е идентичността на бранда ви, толкова по-траен, разпознаваем и доходоносен ще бъде имиджът й.

Разпознаваемият бранд започва с координирани визуални елементи.

От вашата визитна картичка до уеб страницата ви – всяко съдържание, което създавате за компанията, ще бъде по-ефективно, ако отразява идентичността на бранда. Създаването на цялостен брандов комплект ще гарантира, че маркетинг стратегията ви представя бранда ви по последователен начин, като изгражда връзка и доверие с вашата аудитория през целия процес. А като отделите време да създадете този тип ръководство за стил на бранда, вие също така давате на екипа си онова, от което се нуждае, за да създава красиво, въздействащо, творческо съдържание безпроблемно.

UI елементи

Елементите на потребителския интерфейс са основните градивни елементи за всички приложения. Те са отговорни за взаимодействието между потребителя и приложението. Те са това, което позволява ефективна навигация на потребителите.

изработка на сайт за хотели

Графични елементи

Елементите на дизайна са основните аспекти на всеки визуален дизайн, които включват форма, цвят, пространство, линия, стойност и текстура. Използвайки тези елементите на дизайна, се създадава изображение, което може да предаде определено настроение, да привлече окото в определена посока или да предизвика редица чувства.

изработка на лого

Дизайн и изработка на Лого

Професионално проектираното лого е резултат от процес, наречен дизайнерска фуния. Много идеи се изливат в горната част на фунията, за да се стигне до отличен дизайн в крайна сметка. Така че има много повече работа, която влиза в дизайна на лого, отколкото може да се оцени, когато се гледа резултатът.

Изработка на сайт

Семенатична подредба на html кода

Тъй като семантичният HTML използва елементи за дадената им цел, е по-лесно както за хората, така и за машините да го прочетат и разберат. Правенето на достъпни приложения не само гарантира равен достъп за хората с увреждания, но и е от полза за хората без увреждания, като им позволява да персонализират своите преживявания.

Wordpress защото е лесен за работа

Изборът на WordPress за уебсайтове за малък бизнес е страхотно решение, тъй като ви предоставя много функции в безплатен и лесен за използване пакет. Като краен потребител, WordPress ви дава възможност, лесно и бързо да качвате нова информация за бизнеса си, да споделята нови снимки и статии или просто да го използвате за малък фирмен магазин.Този CMS също е много гъвкав и може да se превърне в точно това, от което се нуждае вашата компания, вариращи от корпоративен уебсайт до онлайн магазин.

Хостинг, домейн, служебен имей, ssl сертификати и още...

Термини които са малко или изобщо непонятни на голяма част от хората. Единственото,което трябва да знаете тук е, че сте в добри ръце и всички необходими малки, но важни настройки, ще бъдат направени, използвайки най-новите стандарти за работа.Давайки ви възможност да се съсредоточите над това - как ще изглежда сайта ви.

SEO оптимизация за сайта Ви

SEO е практиката за увеличаване на количеството и качеството на трафика към вашия уебсайт чрез органични резултати от търсачките. По-високото класиране, когато някой търси термин във вашата индустрия, увеличава видимостта на вашата марка онлайн. Това от своя страна ви дава повече възможности за превръщане на квалифицирани потенциални клиенти в клиенти.
Оптимизацията зависи от много неща. От добре написан текст, оптимизрани снимки, бързо зареждане на страницата, както на компютър, така и на телефон.
Всеки един изработен сайт, ще бъде придружен с подробен доклад за това, в какво състояние е оптимизацията на сайта и какво може да подобрим.Всичко това от един от най-добрите инструменти на пазара, използващ AI.

seo за хотели

Мобилна и компютърна версия на сайта Ви

Адаптивният уеб дизайн е като да имате два напълно различни уеб сайта, единият проектиран да пасне на вашия телефон, а другият проектиран да пасне на вашия работен плот. Различни версии на вашия сайт се представят на потребителя в зависимост от това какъв тип устройство използва.
Защо мобилната версия на уебсайта е важна?
Знаейки, че уебсайтът е удобен за мобилни устройства, позволява на потребителите да взаимодействат и да се ангажират с вашата марка на различни устройства, без да се дразнят или да имат неудобства.

Уебсайта използва бисквитки и Google Analytics. Разгледайте нашата Политика на повителност за да разберете как да изключите Google Analytics. С натискане на бутона "РАЗБРАХ" вие се сългасявате с нашата политика на поверителност.

Политика за поверителност
envelopephonelaptop-phonelistchevron-downcross-circle