Софтуер за хотел | Резервационна система

Сертифициран софтуер за хотели, B&B, Вили, Kъщи, Airbnb и Aпартаменти за гости. Софтуер за хотели от ново поколение

Софтуер за хотел | Резервационна система

Увеличете силата на уебсайта си, за да създадете конкуренция и да намалите разходите.

софтуер за хотели

Директни резервации без комисионни

-Увеличете репутацията си.
-Получавайте и управлявайте всички резервации през уебсайта си.
-Събирайте плащания чрез предпочитаната от вас банка (PayPal е включен безплатно).
-OTA, като Booking.com или Expedia, ви таксува с високи такси за всяка резервация.
-Механизъм за резервации, напълно интегриран с вашия уебсайт, без месечни такси или комисионни.

Спрете да "наемате" външни системи и увеличете приходите си.

Цена за хотелската система - 600лв.

PMS функции, пригодени за вашите бизнес стратегии

Вземете контрол над всяка една резервация

Резервационна система

Създавайте бързо резервации през админ панела

Използвайте системата Календар, за да направите бърза резервация.
Или добавете клиент към съществуваща резервация и задайте персонализирана цена за престоя му само с няколко кликвания.

Спрете резервациите/затворете стаите 

Стаите също могат да бъдат затворени за нула време чрез спиране на резервациите на определени дати.
Walk-in клиенти или тези, които предпочитат да резервират по телефона , могат лесно и бързо да бъдат регистрирани в системата, за да актуализирате наличността.

софтуер за хотел

Инструменти за рецепционисти

Страницата Табло помага да видите гостите, които пристигат, напускат и отсядат в хотела.

Графика на прогноза за максимално увеличаване на заетостта

С този нов инструмент, който се показва във вашето табло за управление, можете да поддържате състоянието на коефициента на заетост под контрол по всяко време. Това е полезно за незабавни изчисления на конкретни диапазони от дати, сезони или празненства, проучено е, за да увеличи максимално вашата заетост и приходи.

Маркирайте с различни цветове всяка резервация

Резервациите могат също да бъдат маркирани като неявяване, в случай че клиентът не се е появил, и можете също да напуснете клиентите, за да информирате всички останали рецепционисти.

Резервационна система

Регистрация на гостите и настаняване/напускане онлайн

Рецепционистите и мениджърите могат да настроят системата, за да позволят на клиентите да поставят подпис чрез съвместим с няколко устройства Signature Pad .

Експортирайте отчетите си

Всяка регистрация може да се използва за генериране и експортиране на отчети за различните органи (полиция, държава и т.н.) и за частна статистика.

Календар на резервационна система

Преглед на наличността

Следете минали, настоящи и бъдещи резервации от страницата Преглед на наличността. Плъзнете и пуснете резервации от една стая в друга, за да разпределите клиентите си по най-добрия начин.

Стаи и подблокове

Благодарение на функцията за номериране на стаи можете да видите точно в кои стаи ще отседнат вашите гости и евентуално да ги преместите в друга стая.

Резервационна система

Докладът за класиране на заетостта за анализ на всеки детайл

С отчета за класиране на заетостта можете да направите персонализирано проучване, като изберете конкретен диапазон от дати и разделите данните по-дълбоко, по месеци, по седмици или по дни. Системата Ви дава информация за процента на заетост, общия брой продадени стаи, резервирани нощувки, приходи и др.

Всички доклади за PMS

Рамката за PMS отчети на резервационната система може да бъде разширена, но предоставя много различни типове отчети по подразбиране: приходи, водещи държави, опции/допълнителни услуги, туристически данъци и някои специфични за държавата отчети за експортиране на данни за властите .

Резервационна система

Многозадачен панел

Многозадачният панел е невероятно полезен инструмент за бързо запитване към вашата система за конкретно съдържание, без да е необходимо да напускате текущата страница.

Например джаджата „Проверете наличността“ незабавно ще ви покаже текущата наличност за същите дати, които включват резервацията, която разглеждате.

Автоматизирани напомняния

Приспособлението за напомняния на страницата с подробности за резервацията ще ви позволи да планирате автоматизирани напомняния за неща като дължими плащания или други видове изтичане.

Резервационна система

Напомняния в реално време и всякакъв вид известия

Планирайте известие на определена дата и час, за да ви напомня за всякакъв вид събитие.

Известията на браузъра също така ще ви държат информирани в реално време за всякакви резервации, модификации, анулации или всяко друго важно събитие, което се случва, докато разглеждате страниците на вашата система за резервации

Стаи и управление на типове стаи с под-единици

Вземете контрол над всяка една стая

Управлявайте вашите стаи и броя на гостите

Настройте хотелските си стаи, както бихте направили с OTA. Определете минималния и максималния брой възрастни, деца и общия брой гости за всеки тип стая.

Задайте резервация за конкретна стая

Конфигурирайте броя на наличните единици и по желание задайте номер/име на всяка под-единица благодарение на функцията Отличителни характеристики . По този начин ще можете да присвоите резервациите към конкретни стаи, за да знаете точно в коя стая ще отседнат вашите гости.

Резервационна система

Конфигурирайте незадължителни и задължителни допълнителни услуги

Задайте на стаите си специфични допълнителни услуги, които гостите могат да поръчат по време на процеса на резервация, като закуска или вечеря. Добавете и характеристики за всеки тип стая (като телевизор, Wi-Fi, басейн).

Добавете такси или данъци

Можете да определите конкретни задължителни такси или данъци, като такси за почистване или туристически данъци , които да бъдат платени по време на резервацията.

Допълнителни услуги след резервацията

Дайте възможност на вас и вашия гост да можете да надстроите резервациите си на уебсайта си, като поръчате някои допълнителни услуги през сайта си по всяко време (синхронизирайте с включени OTA/канали, ако имате и Канален Мениджър).

Тарифни планове и цени за стаи за всеки модел на ценообразуване

Вземете контрол над всяка една стая

Резервационна система

Всякакъв вид модел на ценообразуване

Независимо дали използвате тарифи за нощувки ( LOS ), тарифи според заетостта или тарифи на ден , с нашата система ще можете да настроите всяко възможно правило за ценообразуване.

Резервационна система

Ценообразуване на ден

Това е най-разпространеният модел на ценообразуване, възприет от хотелите. Всеки ден от годината може да има своя цена. Например, можете да имате различни цени през делничните дни от тези през уикенда или в дните на висок сезон, а не в нисък сезон.

На ден според продължителността на престоя

Този модел на ценообразуване често се ползва от апартаменти, вили и пансиони със закуска. Цените могат да бъдат определени в зависимост от броя на нощувките. Например 1 нощувка 80 евро, 2 нощувки 150 евро и т.н.

Ценообразуване за заетост

Тези, които използват различни тарифи в зависимост от броя на възрастните, ще намерят тази функция за фундаментална. Коригирайте цената на стаите в зависимост от броя на възрастните, които ги заемат. Класически пример за този модел на ценообразуване е цената за единично ползване на двойна стая.

Сезонни цени и промоции

Системата ще ви позволи да промените стандартните цени за някои сезони, празници, уикенди и празненства през годината. Като зададете такси или отстъпки като абсолютни или процентни стойности, ще можете да коригирате хотелските си цени за нула време.

резервационна система

Настройте вашите ограничения

С ограниченията можете да дефинирате вашите правила за резервация за определени дати/месеци от годината. Например, във високия сезон можете да ограничите минималната продължителност на престоя (Min LOS) до 2 нощувки. В противен случай можете да зададете правило за максимална продължителност на престоя (Max LOS) или да принудите деня на пристигане и заминаване да бъде нещо като петък/понеделник.

Ограничение за CTA/CTD (затворено за пристигане/заминаване).

Ограниченията могат да се използват и за затваряне на определени дни до пристигане и/или заминаване. За това са предназначени правилата на CTA и CTD. Опитен хотелски мениджър знае със сигурност за какво трябва да се използват тези ограничения. Всички ограничения са напълно съвместими с OTA стандартите.

резервационна система

Комбинации пристигане и заминаване от седмицата

Насочвайте посетителите си при избора на датите за настаняване и напускане. С някои въведени ограничения системата автоматично ще изключи определени дати в зависимост от минималния и максималния престой и в крайна сметка от дните затворени/принудителни за пристигане/заминаване.

Предложете най-близките решения за резервация

При липса на свободни места за заявените дати или парти. Плъгинът може да предложи резервиране на някои други дати, когато все още има свободни места, или може да предложи различни решения за резервация, за да разпредели всички гости в свободните стаи.

CRM, автоматизиран SMS, персонализирани имейл напомняния и генератор на фактури

Вземете контрол над всяка една система за известия на гости

Автоматизирани SMS и персонализирани имейл напомняния

Връзката с клиентите е фундаментална за вашия бизнес. Благодарение на функцията Cron Jobs Scheduling можете да автоматизирате някои задачи, като например да изпратите персонализирано напомняне по имейл до всички клиенти , които ще се регистрират на следващия ден, или да изпратите имейл след напускането, за да поканите клиентите си да оставят преглед.

Напомняне за оставащия баланс

Има и друг вид напомняне за оставащия баланс, който трябва да бъде платен преди пристигането.
Можете да автоматизирате и персонализирате почти всичко!

Автоматично генерирайте и изпращайте фактури

Можете да планирате Cron Job автоматично да генерира фактура и да я изпрати на вашите клиенти преди настаняването или след напускането. Това ще ви спести много време.

Персонализирани начини за плащане

Вземете контрол над всяка една система за плащане

Paypal и други два метода на плащане са интегрирани

Система идва с няколко предварително инсталирани опции за плащане като PayPal, офлайн кредитна карта, пари в брой при пристигане . Въпреки това,
оставете клиентите да плащат своите резервации онлайн чрез кредитна карта и да получават плащането през предпочитания от вас начин за плащане/ над 40 вида/

Получавайте плащания през над 60+ портала за плащане

Позволете на клиентите да плащат своите резервации онлайн чрез кредитна карта и да получавате плащането през предпочитания от вас портал за плащане . Всъщност платежната рамка може да бъде разширена и поддържа всякакъв вид интеграция, дори и тези, изискващи SSL сертификат или 3D Secure Authentication.

Може също да се интересувате от

Централизирайте и синхронизирайте вашите резервации в реално време!

Канален мениджър за хотелската резервационна система

Каналния мениджър за WordPress

Каналния мениджър е допълнителна (не е включена в Резервационната система) услуга, която свързва сайта ви с канали за онлайн резервации (Expedia, Booking.com, Instant Booking от Tripadvisor и т.н.) и външни услуги за мета търсене (TripConnect, Trivago Meta Search) .
Той ви позволява комуникация с механизма за резервации за сайта ви , както и синхронизиране на наличността на хотелски стаи, свързани услуги и цени.

Вижте Каналния мениджър

Уебсайта използва бисквитки и Google Analytics. Разгледайте нашата Политика на повителност за да разберете как да изключите Google Analytics. С натискане на бутона "РАЗБРАХ" вие се сългасявате с нашата политика на поверителност.

Политика за поверителност
apartmentenvelopephonelistchevron-downcross-circle